Avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer

Rapp Bomek leverer svært avanserte sikkerhetsdører både til det nye Nasjonalmuseet og Munchmuseet.

Til Nasjonalmuseet er vi ansvarlige ikke bare for leveranse av våre egenproduserte ståldører- og porter, men også totalansvarlig for hele ni delentrepriser. Prosjektet er en EPCIC-leveranse som innebærer at Rapp Bomek leverer alt fra prosjektering, produksjon, installasjon til klargjøring for driftsfasen. Prosjektet omfatter blant annet ståldører, tre- og laminatdører, porter og lås/beslag.

Til Munchmuseet leverer vi sammen med vårt datterselskap Mil Sec sikkerhetsløsninger. Prosjektet omfatter levering og montering av dører og porter med høye krav til sikkerhet og brannmotstand – inkludert våre egenproduserte dører. Produktene som leveres til dette prosjektet er teknisk krevende og nært relatert til de høye spesifikasjonskravene som Rapp Bomek tradisjonelt har håndtert overfor olje- og gassindustrien de siste 40 årene.

Våre egenproduserte dørløsninger er produsert på våre produksjonsanlegg i Bodø og på Kapp utenfor Gjøvik.

Flere referanser: https://rappbomek.com/no/referanser?catids=

Aktuelle nyheter

Digital plattform for arkitekter

Schüco har opprettet en åpen kunnskapsportal, hvor arkitekter og byggherrer får tilgang til inngående informasjon om fasadeløsninger og tekniske systemer.

Les mer >

Hvordan BIM har gjort designprosessen bedre

Fra banebrytende CAD til verdens største BIM-database: Arkitekter og ingeniører i samtale

Les mer >

Beskrivertjenester til arkitekter

CERTEGO bistår arkitekter og andre prosjekteringsansvarlige med rådgivning, utvikling og produksjon av sikkerhetsløsninger i forbindelse med oppføring av nybygg og renovering av gamle bygninger.

Les mer >