Påmelding

Vi har gleden av å invitere deg og din arkitektkollega til Juletrelunsjen 2019.

Påmeldingsfrist er 28. november 2019.

Arrangementet er blitt svært populært og vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser på hver lokasjon. Jo tidligere du melder deg på desto større sjanse er det at du får plass.

Viktig å merke seg at; Dersom du blir forhindret fra å komme og ikke har meldt deg av senest 4 dager før arrangementet, vil du bli fakturert for kr. 500,-  Dette er for lunsjkuverter som er bestilt på bakgrunn av totalt antall påmeldte.

Før lunsjen viser vi frem våre produkter i en produktutstilling og du får, hvis du ønsker, med deg et juletre hjem. Husk å huke av på påmeldingsskjema dersom du ønsker dette. Et lite grønt tre på deltagerkortet ditt vil da være beviset på at du kan ta med deg et juletre. Deltagerkortet byttes mot et tre på de forskjellige lokasjoner.

Vi gjør også oppmerksom på at det vil bli tatt bilder under arrangementet som benyttes i videre markedsføring av arrangementet på hjemmesider og i sosiale medier.

Trondheim

5 desember
Radisson Blu Royal Garden Hotel | Kjøpmannsgaten 73


Bergen

10 desember
Radisson Blu Royal Bryggen | Bryggen 5


Stavanger

12. desember
Clarion Hotel | Arne Rettedalsgate 14


Oslo

17 og 18 desember
Clarion Hotel The Hub | Biskop Gunneriusgate 3


Aktuelle nyheter

Hvordan BIM har gjort designprosessen bedre

Fra banebrytende CAD til verdens største BIM-database: Arkitekter og ingeniører i samtale

Les mer >

Digital plattform for arkitekter

Schüco har opprettet en åpen kunnskapsportal, hvor arkitekter og byggherrer får tilgang til inngående informasjon om fasadeløsninger og tekniske systemer.

Les mer >

6 grunner til å modellere med reelle BIM-objekter

Noe av det beste med BIM, er at det lar deg designe svært virkelighetsnære modeller. Likevel velger mange å bruke generiske objekter når de prosjekterer.

Les mer >